Covid-19 – Corona

Het is weer zover!!! Zoals is aangekondigd mag de kantine vanaf 1 juli weer open en mogen er ook (oefen)wedstrijden gespeeld worden. Normaal gesproken zitten we inmiddels in de zomerstop en zijn de kantine en het complex gesloten. In deze bijzondere tijden zijn we ons ervan bewust dat het verenigingsleven erg gemist wordt en zullen we niet per definitie gesloten zijn. In samenspraak kan er ditmaal worden door getraind en kan er ook gebruik gemaakt worden van de kantine voor een gezellig samenkomen. Vanuit de gemeente zullen er nog nadere regels volgen m.b.t. het openen van de kantine. Hiervan zullen wij jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
Ondanks de versoepeling blijven de algemene maatregelen van kracht. We houden buiten het veld 1.5 meter afstand en als je corona gerelateerde symptomen hebt of ziek bent blijf je thuis. En was regelmatig je handen. Wij zullen hier ook in voorzien maar vragen een ieder om zich hieraan te houden.
Mocht je door willen trainen of andere vragen hebben mail dan naar suzanne079@live.nl
Laten we met zijn allen onze verantwoordelijkheid nemen en gebruik maken van ons gezond verstand. Dan kunnen wij nog lang van onze geliefde vereniging genieten.

Bestuur van Sv madestein

Corona-update; Trainingen.
Binnenkort kunnen de trainingen bij SV Madestein weer hervat worden.
Onderstaande de belangrijke regelementen vanuit de KNVB.

Amateurvoetbal komt stil te liggen i.v.m. Corona.
  • Vanaf maandag 11 mei mogen ook degenen die ouder zijn dan 18 jaar georganiseerd buiten sporten mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden (voor jeugd t/m 18 jaar was dit al toegestaan, waarbij kinderen t/m 12 jaar ook zonder 1,5 meter afstand mogen voetballen). Wedstrijden zijn nog niet toegestaan en er mag nog geen gebruik worden gemaakt van de kantine, gezamenlijke kleedkamers en douches. Er zijn geen restricties aan de groepsgrootte zolang men onderling maar 1,5 meter afstand houdt.
  • De verwachting is dat vanaf 1 september ook binnensporten zoals zaalvoetbal weer mogelijk zijn.
  • Officiële sportwedstrijden en competities kunnen vanaf 1 september plaatsvinden zonder publiek, mits het coronavirus onder controle blijft. Dit geldt voor het amateur- én betaald voetbal.
  • Verenigingskantines kunnen naar verwachting open vanaf 1 september.

De komende tijd zal het kabinet details verder uitwerken. De KNVB zal zo snel mogelijk de net aangekondigde maatregelen bestuderen, intern en met NOC*NSF en het ministerie van VWS bespreken en de verenigingen en voetballers nader informeren